Kohota kuntoa – lähde pyöräilemään!

Pyöräily on todella suosittu harrastus Suomessa. Pyöräilyn suosio kasvaa kovaa vauhtia koko ajan ja sen myötä markkinoilla lisääntyvät myös erityyppiset pyörät. Pyörämarkkinoilta löytyy muun muassa maantiepyöriä, maastopyöriä, fitnesspyöriä, hybridipyöriä, cyclocross-pyöriä, kaupunkipyöriä, retkipyöriä, sähköpyöriä ja erilaisia kilpa- ja harrastepyöriä, kuten Triathlon- Audax- ja ratapyöriä. Keskitytään tällä kertaa suurta suosiota saavuttaneen sähköpyöräilyn sijasta aitoon perinteiseen pyöräilyyn.

Pyöräily voi olla mukava harrastus tai aktiivinen elämäntapa

Monille pyöräily on elämäntapa, joten pyörää käytetään päivittäin niin lyhyillä kuin myös pitkillä matkoilla. Pyöräily sopii kaikenikäisille henkilöille, on loistava liikuntamuoto, jonka lisäksi pyöräileminen säästää ilmastoa, eli on ekologista ja edullista. Pyöräily edistää myös terveyttä, pitää nivelet kunnossa ja vahvistaa tehokkaasti sekä sydämen toimintaa että lihaksistoa.

Pyöräretkelle lähtiessä on hyvä pakata mukaan kaikki tarpeellinen. Retken kestosta riippuen mukaan pakataan ruokaa ja juomaa sekä kukkaro, täyteen ladattu matkapuhelin, täyteen ladattu akku ja vaihtosukat. Otetaan esimerkiksi 2-3 päivän retki, jolloin tavarat kulkevat mukavasti mukana repussa. Joskus pyöräilijä saattaa ottaa mukaan myös verkkokaupasta mresell ostetun Apple-tuotteen, kuten laadukkaan ja Apple-ammattilaisten huoltaman tabletin.

Mresell nettikauppa säästää luontoa ja kukkaroa

Ostamalla tyylikkään ja huolletun Apple-laitteen Mresell verkkokaupasta, saat sen 70 % alkuperäistä tuotteen hintaa edullisemmin. Mukavia hyötyjä ovat myös ne, että laadukkaiden Apple-tuotteiden elinkaari pitenee ja ympäristökuormitus tehokkaasti vähenee. Muistathan, että ostamisen lisäksi voit myös myydä käytetyn Apple-laitteesi mresell-verkkokauppaan, mikä on todella helppoa. Myyntiin tarjoamasi tuote noudetaan kotoasi ja viedään lähellä sijaitsevaan palvelupisteeseen. Voit olla myös täysin huoletta omien tietojesi suhteen, sillä kaikki Apple -laitteissa olevat käyttäjän asettamat tiedot poistetaan valtuutetun Apple -asiantuntijan toimesta. Kierrättämällä parhaassa kunnossa olevia, mutta käytettyjä tuotteita osallistut kestävään kehityksen paremman tulevaisuuden aikaansaamiseksi.

Tiesithän, että suosittu nettikauppa mresell.fi tarjoaa liikkeestä ostetuille tuotteille 14 vuorokauden palautusoikeuden ja huikean 12 kuukauden takuun. Asiakkaalle on tarjolla myös muita etuja, kuten ilmainen kuljetus asiakkaan antamaan osoitteeseen sekä mahdollisuus suorittaa tuotteen hinta osamaksulla. Todella hienot ehdot, joten nyt vain tutustumaan huollettuihin ja käytettyihin mresell-verkkokaupassa myytäviin Apple-tuotteisiin.

Peruskunto korkealle pyöräilyn avulla

Kunnon kohottamissa pyöräily on monia liikuntalajeja ystävällisempi muoto, sillä esimerkiksi lihakset eivät pääse kipeytymään pyörälenkin aikana. Pyöräily auttaa oikean ruokavalion lisäksi myös painonpudotuksessa. Useimmille harrastepyöräilijöille jokainen pyöräilylenkki on suuri seikkailu, jolloin voi hengittää vapaasti puhdasta ilmaa ja ihailla omassa pyöräilyvauhdissa vaihtuvia kotimaisia tai joskus jopa ulkomaisia maisemia. Mukavan ajomatkan edetessä voi pitää ansaitun tauon, istahtaa kesäiseen luontoon penkille tai mukana olevan retkijakkaran päälle ja vain nauttia. Tiesitkö, että on olemassa jakkaroita, jotka kulkevat mukavasti pyöräilijän repussa tai rinkassa.

Pyöräily on myös loistava keino harrastaa paljon puhuttua arkiliikuntaa. Aamulla työhön tai kouluun, iltapäivällä kotiin ja sen jälkeen mahdollisesti vielä ystävän luo, mummolaan tai harrastuksiin. Kauppareissut, matkat uimahalliin, kirjastoon menemisen – kaikki hoituvat kätevästi pyöräillen! Pyöräilystä on moneen ja kaiken lisäksi pyörä ei vaadi grammaakaan polttoainetta, ainoastaan pyöräilevän henkilön oman jalkatyön.

Kaiken kaikkiaan kysymyksessä on todella kansainvälinen ja antoisa liikuntalaji. Oikeaoppinen pukeutuminen pyöräilylenkille/retkelle on myös hyvin tärkeää. Pyöräilyssä on hyvä suosia jäykkiä, mutta jalkaa helliviä kenkiä ja paidan, takin ja housujen on hyvä olla hengittäviä kesäkuumalla, vettä hylkiviä syksyn sateilla ja lämmittäviä talven pakkasilla. Hanki pyöräilyyn myös seuraavat varusteet:

  • Pyörän perushuoltoon rätti, öljypullo, kuusikoloavain- tai avainsetti, rengasmuoveja, erikokoiset pihdit, lenkkiavainsarja, jakoavaimia ja ruuvimeisseleitä
  • Perinteinen jalkapumppu
  • Mukana seuraavien tavaroiden kuljetusvarusteet
  • Heijastimet, kypärä, pyörän lukko
  • Nastarenkaat talvipyöräilyyn
  • Erittäin tärkeät varasisäkumit ja pikkupumppu
  • Ja sitten vain nauttimaan hyvää tekevästä pyöräilystä