Pyöräilyn suosio jatkaa kasvuaan

Pyöräily on suosittua monesta eri syystä. Pyöräilystä on tullut erittäin suosittua Suomessa, ja pyöräilijöiden määrä on ollut nopeassa kasvussa. Moni pyöräilijä jättää nykyään auton vapaaehtoisesti kotiin. Autoilu voittaa nykyään pyöräilyn ainoastaan siinä, että autolla on mahdollista suojautua auringolta tehokkaammin. Auton ikkunoihin voi helposti kiinnittää Evofilm aurinkosuojat, jotka vähentävät tehokkaasti auringon lämpösäteilyä. Monissa kaupungeissa joudutaan jatkuvasti miettimään, kuinka pyöräilyverkostoa laajennettaan, jotta kaikki pyöräilijät mahtuvat kaduille.

Nopeaa matkan tekoa

Pyöräily on ensisijaisesti suosittua siitä syystä, että se on usein kaikkein nopein tapa taittaa matkoja. Joukkoliikenne tai oma auto on etenkin ruuhka-aikaan hyvin hidas tapa taittaa matkoja. Pyöräilyä voi nykyään kulkea ympäri vuoden sillä talvet ovat lauhtuneet ja monet kunnat hiekoittavat pyöräteitä myös talvisin.

Ympäristöystävällisyys on pop

Ilmasto voi tunnetusti erittäin huonosti, mutta monien tutkimusten mukaan pyöräilyllä ja kävelemisellä voi taistella ilmaston lämpenemistä vastaan. Pyöräily on erittäin ympäristöystävällistä, koska pyöräily ei tunnetusti kuluta fossiilisia polttoaineita, minkä lisäksi laadukas pyörä kestää käyttäjällä helposti kymmeniä vuosia.

Pyöräily on terveellistä

Pyöräily on myös erittäin terveellistä ja pyörilemisellä on mahdollista kohottaa omaa kuntoa. Kun työmatkat ja vapaa-ajan matkat taittaa pyörällä tulee helposti liikuttua useita tunteja ylimääräistä, jolloin pyöräilyn terveysvaikutukset alkavat näkyä hyvinkin nopeasti.

Pyöräily on hauskaa

Pyörällä liikkuminen on kuitenkin ensisijaisesti hauskaa ja nautinnollista. Pyöräilijä on itse vastuussa liikkumisesta, ja monet pyöräilijät kokevat pyöräilyssä parasta olevan juuri vapauden tunne. Maisemat vaihtuvat rivakasti, jonka lisäksi pyörä soveltuu lähestulkoon kaikkiin maastoihin. Pyörän saa myös hankittua kohtalaisen halvalla, joten pyöräily auttaa myös rahansäästössä.