Halloween asut pyöräilykerhon juhlaan

Halloween ei ole perinteisesti kuulunut suomalaisiin juhliin, mutta se on pikku hiljaa alkanut saada jalansijaa myös Suomessa. Monen mielestä halloween sopiikin hyvin Suomen pitkään ja pimeään talveen, johon se tuo karmaisevaa piristystä. Ehkä myös pyöräilykerhosi on intoutunut järjestämään hullun hauskat halloween-juhlat mutta sinulla ei ole mitään päällepantavaa? Ei hätää, sillä loihdit juhlien hätkähdyttävimmän asukokonaisuuden helposti tämän artikkelin vinkeillä!

Mistä löydän halloween asut?

Partyking tarjoaa halloween asut juhlaan kuin juhlaan! Partykingin porukassa ollaankin sitä mieltä, että halloweenia tulisi juhlia rytinällä sekä paukkeella ja että naamiaiset kuuluvat halloween-juhliin kuin nenä päähän. Oman naamiaisasun suunnittelu ja siihen pukeutuminen onkin oivallinen tapa virittäytyä halloweenin tunnelmaan. Erityisesti ilkeät asut, kuten luuranko, zombie, vampyyri tai karmaiseva klovni, sopivat hyvin halloween-teemaan – ja juuri tällaisia asuja löytyy helposti Partykingin monipuolisista valikoimista.

Valinnan vaikeutta

Partykingin halloween-asuvalikoimat ovat jopa niin laajat, että edessä saattaa olla valinnan vaikeus, ja juuri sen yhden ja ainoan oikean asun valitseminen saattaa tuottaa päänvaivaa. Tällaisessa tilanteessa kannattaa ottaa avuksi sivuston näppärät filtterit ja hakutoiminnot. Voit nimittäin suodattaa erilaisia naamiaisasuja esimerkiksi niiden suosion tai hinnan perusteella. Jos haluat mennä massan mukana ja valita asusi Partykingin suosituimpien halloween-asujen joukosta, kannattaa asut järjestää niiden suosion perusteella.

Tällä hetkellä erityisen suosittu halloween-asu näyttäisi olevan verkkokaupan Jokeri Deluxe -naamiaisasu – ja jos olet nähnyt suositun ja runsaasti hypetystä aikaan saaneen Jokeri-leffan, ei varmaankaan tarvitse ihmetellä, miksi juuri tämä asu on niin suosittu! Ehkäpä tänä vuonna sinäkin voit pyöräillä juhliin Jokeriksi pukeutuneena! Muita erityisen suosittuja vaihtoehtoja ovat olleet Jack The Ripper -naamiaisasu, villiä 1920-luvun henkeä henkivä naamiaisasu sekä Bowser Deluxe -naamiaisasu.

Saatat myös olla liikkeellä pienellä budjetilla ja olla huolissasi siitä, voiko pikkurahalla saada aikaan näyttävää halloween-asua juhliin, joihin todella haluaisit osallistua. Tällöin on näppärää järjestää hakutulokset siten, että edullisimmat vaihtoehdot näkyvät ensimmäisinä. Partykingillä voit nimittäin tehdä myös pikkurahan löytöjä – etenkin, jos käytät mielikuvitustasi ja esimerkiksi yhdistät verkkokaupasta löytyviä kivoja asusteita oman vaatekaappisi sisältöön. Näin voit loihtia näyttävän asun jopa alle viidellä eurolla eikä sinun tarvitse jättää juhlia väliin!

Alle viidellä eurolla Partykingiltä löytyy esimerkiksi suloinen yksisarvissetti, joka sisältää valko-pinkit korvat, pinkin yksisarvisen sarven ja pörröisen pinkin keinokarvaisen hännän. Kun yhdistät nämä suloiset osat vaikkapa mustiin pyöräilytrikoisiin ja mustaan paitaan ja vedät vielä jalkaasi mustat, näyttävät korkkarit, on asusi valmis! Jos haluat suosia hieman hurjempaa tyyliä, ovat esimerkiksi näyttävät luurankokäsineet oivallinen valinta, sillä ne on helppo yhdistää mustaan asuun tuomaan asuun oikeaa halloween-tunnelmaa.

Jos olet taitava meikkaaja, kannattaa asun viimeistelyssä hyödyntää myös oman meikkipussin sisältöä ja ottaa ilo irti niistä kaikista räikeimmistä väreistä, joita ei arjessa välttämättä tulisi käytettyä! Hulluttele väreillä ja päästä luovuutesi valloilleen! Ellet ole vielä kovin taitava meikkitaiteilija, kannattaa muistaa, että esimerkiksi Youtubesta löytyy hyviä tutorial-videoita, joiden avulla loihdit helposti ja nopeasti näyttävän meikin esimerkiksi yksisarvis- tai luurankoasun kaveriksi – ja olet valmiina pyöräilykerhon hurjiin halloween-bileisiin!