Kevytyrittäminen sopii myös pyöräilyalalle

Oletko ikinä ajatellut yrittämistä pyöräilyalalla? Rakkaasta harrastuksesta on mahdollisuus tehdä myös elinkeino, tai hankkia ainakin mukavia sivutuloja. Pyöräilyalalla on useita yritysvaihtoehtoja. Voit järjestää esimerkiksi pyöräretkiä, tehdä huoltoja, myydä polkupyöriä tai mitä vaan alaan liittyvää mieleen tuleekaan. Mikäli haluat testata liikeideaasi tai tarkoituksenasi on hankkia sivutuloja, niin yksi vaihtoehto on kokeilla kevytyrittäjyyttä, joka on tänä päivänä hyvin suosittua.

Kevytyrittäjyys joustaa tilanteesi mukaan ja sinun ei tarvitse perustaa mitään yritysmuotoa. Kevytyrittäjyys tarkoittaa tiivistettynä sitä, että laskutat tuotteistasi, työstäsi tai palvelustasi laskutuspalveluyrityksen kautta. Kevyt yrittäjyys sopii monelle alalle. Mikäli haluat esimerkiksi huoltaa polkupyöriä kausiaikoina, niin loistava tapa tähän on kevytyrittäjyys. Kerromme sinulle tässä artikkelissa olennaiset asiat kevytyrittäjyyteen liittyen.

Kevytyrittäjyys pähkinänkuoressa

Kevytyrittäjyydessä on kysymys hyvin yksinkertaisesta asiasta. Homma toimii niin, että sovit asiakkaan kanssa toimeksiannosta tai ostosta ja laskutat häntä laskutuspalvelun kautta. Aivan kuin kaikessa kaupankäynnissä, myös kevytyrittäjyydessä on kysymys ostamisesta ja myymisestä. Normaalisti yritystoiminnan harjoittaminen edellyttää yrityksen perustamista, kirjanpitoa ja laskutusjärjestelmä ylläpitoa. Invoicery laskutuspalvelun avulla voit välttää tämän. Varsinkin keikkatöitä tekeville yrityksen perustaminen ei ole välttämättä kannattavaa. Invoicery yhtiö on johtava kevytyrittäjäpalvelu, joka on toiminut yli 20 vuoden ajan. Palvelu löytyy osoitteesta invoicery.fi . Yritys toimii kolmantena osapuolena sinun ja asiakkaasi välisessä kaupankäynnissä maksuliikenteen osalta.

Invoicery.fi hoitaa puolestasi paperityöt ja sinun ei tarvitse huolehtia verojen maksusta, kirjanpidosta tai muusta yritystoimintaan liittyvästä byrokratiasta. Invoicery.fi maksaa asiakkaaltasi saadun palkkion verran sinulle palkkana. Suurin hyöty kevytyrittäjyydessä on se, että voit työskennellä yrittäjänä, ilman että sinun täytyy perustaa omaa toiminimeä tai muuta yritysmuotoa. Laskuissakin käytetään laskutuspalvelun y-tunnusta. Lain näkökulmasta kevytyrittäjyys asettuu yrittäjän ja palkansaajan välille.

Missä tilanteissa kevytyrittäjyys sopii parhaiten?

Kevytyrittäjyys on erityisen sopiva työmuoto keikkailijoille, freelancereille ja aloitteleville yrittäjille. Kyseessä on erinomainen tapa hankkia lisäansioita oman päivätyön ohella. Laskuttaminen käy kätevästi invoicery.fi palvelun avulla. Saat palkkaa asiakkailta laskuttamiesi summien perusteella. Kevytyrittäjänä voit keskittyä työn tekemiseen, myymiseen ja markkinointiin. Invoiceryn ottaa pienen provision palkanmaksun yhteydessä. Mikäli liiketoimintasi laajenee, niin kannattaa harkita oman yrityksen perustamista. Alkuun pääset kuitenkin laskutuspalvelun avulla.